Tanzania, een prachtig land om te bezoeken

Tanzania is een land met unieke plekjes, veel natuur en heel veel dieren. Een echte aanrader is een van de fotografie reizen. Hier leer je niet alleen de beste tricks voor het maken van het perfecte plaatje, ook kom je op plekken waar je anders nooit gekomen was.  Waarom moet je dan eigenlijk naar Tanzania gaan. Wij zetten alle voordelen even op een rijtje.

Lange reizen lijken voor sommige mensen een eeuwigheid te duren. Gelukkig zijn de internationale vliegtuigen van tegenwoordig nog zo erg niet. Je hebt een tv waarbij je alle films en series kan kijken die je wilt. Je krijgt genoeg eten en drinken. Ook is er genoeg ruimte.

Wilde parken

Tanzania heeft een aantal wilde parken waar je een hoop wilde dieren gaat zien. Deze kunnen zelfs redelijk dichtbij komen waardoor je zelfs een close-up foto kan maken. Alle dieren van de big five kan je hier zeker te zien krijgen. Een van de grootste parken is Ngorongoro Crater. Dit park is maar liefst 21 kilometer breed.

De parken zijn zo groot dat je wel een hele dag je ogen uit kan zien. Na het zien van een wild dier wil je natuurlijk niet stoppen, je wilt er meer zien.

Naast de wilde parken hebben ze hier ook een onderwater safari. Je kan dus alles zien van het onderwater leven door te gaan snorkelen.

Tanzania heeft genoeg hotels dichtbij de wilde parken liggen. Er is dus genoeg keuze en voor ieders wil wat.

Ontspannen

Na je drukke reis in Tanzania, wil je natuurlijk naar een plek waar je lekker kan ontspannen. Dit is mogelijk op het prachtige Zanzibar. De blauwe stranden zijn er zeker aanwezig maar je kan er ook heel veel leren van de cultuur.

Hebben we jou al overtuigt op naar Tanzania te gaan?

Mike

Submit a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *